murare helsingborg hjälper dig med murad fasad på bostadshus

Tegelfasader

Tegelfasader med lång hållbarhet

Tegelfasader är ett gammalt hantverk och muras fortfarande sten för sten. Vi på Ängelholmsmuraren är specialister på tegelfasader och besitter både hög kompetens och lång erfarenhet av murning. Vi tar oss an alla uppdrag med omsorg och levererar alltid hög kvalitet och ett snyggt utfört arbete. Att välja tegelfasad har många fördelar, inte minst det nästan obefintliga behovet av underhåll och klimatsmarta egenskaper.

Då tegel är ett naturligt material med naturlig förmåga att stå emot väder och vind är det ett optimalt material för hus som byggs för det svenska klimatet. Dessutom är utbudet av tegel stort vilket gör att tegelfasader kan skilja sig mycket från varandra utseendemässigt. Ett hus med tegelfasad har inte bara lång livslängd, det åldras också vackert vilket kan vara till stor fördel när huset värderas för exempelvis försäljning.

Bra att veta om tegel:

Intresset för tegelfasader ökar hela tiden och med dagens stora variation av tegel går det att skapa många unika byggnader. Kontakta oss på Ängeholmsmuraren för tips och råd kring ditt val av tegelfasad och tegel. Du kan också begära kostnadsfri offert på din kommande renovering eller byggprojekt.

Hus med tegelfasad har lång hållbarhet och kräver lite underhåll
murare helsingborg hjälper dig med murad fasad på bostadshus

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.